Om byrån

Om Marell Advokatbyrå

Marell Advokatbyrå drivs av advokat Torbjörn Marell som är ledamot av Sveriges advokatsamfund och grundade byrån som en juristbyrå 2010. Torbjörn har bred juridisk kompetens med inriktning på fastighetsrätt och fel i utförda entreprenader och har flerårig erfarenhet av tvister inom dessa områden men också inom affärsjuridik och familjerätt. Torbjörn arbetar också med brottmål som offentlig försvarare, målsägandebiträde, särskild företrädare för barn och god man.

Filosofin är att det ska vara lika enkelt och naturligt att ringa till byrån som att ringa till rörmokaren när ett problem dykt upp. Ofta saknar man ett juridiskt bollplank, både som privatperson och företagare.

Byrån hjälper privatpersoner med fastighetsrätt och familjerätt och företag med affärsjuridik. Därigenom kan juridisk rådgivning erbjudas inom de tre viktigaste områdena för en företagare, nämligen hemmet, familjen och företaget. Byrån ger råd och agerar som ombud vid de flesta typer av tvister. Det kan handla om tvister som rör fel i fastighet, t.ex. dolda fel, fel i utförda entreprenader, t.ex. renovering av badrum, och tvister mellan företag.

Om du är misstänkt för brott eller har utsatts för brott är det viktigt att ha en advokat vid sin sida som bevakar dina rättigheter och som för din talan och där kommer byrån in i bilden.

Adress

Atlanticagatan 1
702 86 Örebro

Telefon

+46 (0)19-10 08 50